ŞANLIURFA / HİLVAN - Hilvan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Kas

2023-2024 eğitim öğretim yılı 1. veli toplantımızı gerçekleştirdik. Vakit ayırıp toplantıya katılan velilerimize teşekkür ederiz.

Kas

Hilvan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi 9 - 10 - 11 - 12. sınıflarımız için hazır bulunuşluk sınavı yapıldı

Kas

Mevlid Kandili Programı’nda emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

Sayın Cumhurbaşkanımızın katılımlarıyla gerçekleştirilen Eğitim Öğretim yılı açılış programına katılım sağlandı.

Kas

Sene başı öğretmenler kurulu toplantısı yapıldı

Kas

Okulumuzdan ayrılan Sayın müdürümüz Mehmet ALTUN ve kıymetli öğretmenlerimize veda edildi. Yeni görev yerlerinde başarılar dileriz.

Tem

Din Öğretiminin ikincisini gerçekleştirdiği Oku-yorum etkinliğini Mart-Haziran ayı boyunca gerçekleştirdik.

Haz

12. sınıf öğrencilerimize mezuniyetimizi gerçekleştirdik, tüm öğrencilerimize bundan sonraki hayatlarından başarılar dileriz...

Haz

Meb Din Öğretimi Genel Müdürlüğü Kalite Takip Sistemi "Üniversiteye Doğru Hedef 2022" kapsamında rehberlik servisi tarafından 12. sınıf öğrencilerine  "Sınav Öncesi ve Sınav Günü Yapılacaklar, Sınavdan Önce Son Stratejiler" konulu seminerler verilmiştir.

Haz

Meb Din Öğretimi Genel Müdürlüğü Kalite Takip Sistemi "Üniversiteye Doğru Hedef 2022" kapsamında 11. sınıftan 12. sınıfa geçen, üniversite sınavına hazırlanacak öğrencilere okul tanıtımı afiş ve broşürleri ile sosyal medya üzerinden tanıtımlarımız yapılmıştır.

Haz

. Meb Din Öğretimi Genel Müdürlüğü Kalite Takip Sistemi "Üniversiteye Doğru Hedef 2022" kapsamında rehberlik servisi tarafından 12. sınıf öğrencilerine  "Sınav Stresi, Stresle Baş Etme Yöntemleri ve Motivasyon" konulu seminerler verilmiştir.

May

Vatanımız ve mukaddesâtımız uğrunda şehit olan eğitimcilerimizi andık, ruhları şad olsun.

May

Okul bahçemizde ağaçlandırma ve peyzaj çalışmaları yaparak öğrencilerimizin kullanımına sunduk, öğrencilerimizin kantin önünde gölgelik ve çiçeklendirme yapılarak daha ferah ve güzel bir ortamda vakit geirmelerini sağladık

May

Mesleki rehberlik bağlamında, okul rehberlik servisi koordinesinde farklı mesleklere sahip kişileri öğrencilerimizle yüz yüze veya online çalışmalarla buluşturuyoruz.