ŞANLIURFA / HİLVAN - Hilvan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Ock

Organelleri hikayeleri ile öğreniyoruz.

Ock

Okulumuz konferans salonunda Regaib Kandili programımızı gerçekleştirdik. Emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ock

Merhamet, Kudüs,Filistin konulu konferans yapıldı.Abdulcelil KAYA hocamıza teşekkür ederiz.

Ock

Hilvan ilçe sağlık müdürlüğü personellerimiz tarafından Hilvan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesinde öğrencilere yönelik Madde Bağımlılığı,Tekonoloji Bağımlılığı,Akran Zorbalığı,Ergenlik Dönemi ve Erken Yaşta Zorla Evlilik konularında eğitim verilmiştir.

Ock

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Paramadik bölümü öğrencisi İsmail BALÇIK öğrencilerimizi genel ilk yardım hakkında bilgilendirdi.

Ock

biyolojinin en keyifli hali 9 fen sınıfında hücreleremizi pasta ile modelledik.

Ara

Türkiye geneli deneme sınavı yapıldı.

Ara

11A Medine CEYLAN ve 9A Dudhan CEYLAN öğrencilerimize veli ziyareti gerçekleştirilmiştir

Ara

11.sınıflarda TDE branş denemelerine başlandı.